Maximale prijs

Geavanceerd zoeken

Auto zoeken

APK-controle

APK van Peugeot RDW erkende controle Kies voor de Peugeot APK-controle: slechts € 29,95
De beste plaats om de wettelijk verplichte APK (Algemene Periodieke Keuring) voor je Peugeot uit te laten voeren is bij een Peugeot Servicepunt. Onze getrainde en gecertificeerde APK-keurmeesters kennen uw auto als geen ander. Dat komt niet alleen jouw Peugeot ten goede, maar ook de portemonnee.

Bespaar niet op onderhoud, wel op onderhoudskosten

Een officiële Peugeot APK-controle kost slechts € 29,95. Inclusief BTW, viergas- of roetmeting en afmeldkosten. Door dit kleine bedrag nu in je auto te investeren, bespaar je wellicht hoge
kosten in de toekomst.


APK in combinatie met onderhoud
Een APK is een uitgebreide controle, maar geen onderhoudsbeurt. Mocht je auto ook toe zijn aan een onderhoudsbeurt, dan adviseren wij om de APK te combineren met een standaard onderhoudsbeurt. Jouw PEUGEOT wordt dan niet alleen gecontroleerd op punten die voor de APK van belang zijn, maar ook op overige vitale onderdelen. Wel zo’n veilig gevoel!


Gratis APK met een MyPeugeot Card
Ben je in het bezit van een MyPeugeot Card, dan is de APK-controle bij je Peugeot Servicepunt inbegrepen. Ook heb je met de MyPeugeot Card recht op Peugeot Assistance Pechhulp.
Maak een werkplaatsafspraak

Occasions