Acties

Veiligheid en hygiëne pakket

Veiligheid & Hygiëne Pakket
In deze moeilijke situatie staat PEUGEOT SERVICE klaar om uw gezondheid en de veiligheid van u en uw naasten te beschermen.

In ons gehele netwerk hebben wij maatregelen genomen om ons te houden aan de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Onze teams zijn opgeleid om de veiligheidsinstructies te respecteren om u en zichzelf te beschermen. Ze houden zich aan strikte werkmethoden en maken gebruik van producten die door onze medische en technische experts zijn geselecteerd om een hoge kwaliteit van dienstverlening te bieden.

Wij zetten ons constant in om u diensten aan te bieden die aangepast zijn aan uw veiligheidsbehoeften. Zo hebben wij het VEILIGHEID & HYGIËNE pakket ontwikkeld met een veiligheidscontrole op de 29 belangrijkste punten, een grondige reiniging van het airconditioning-systeem, een nieuwe interieurfilter en een desinfecterende reiniging van de binnen- en buitenzijde van uw auto.

Laat u bij de Erkend Reparateur een onderhoudsbeurt of reparatie uitvoeren, dan krijgt u de desinfecterende reiniging er kosteloos bij.

DESINFECTERENDE REINIGING

Dit zijn de stappen die onze monteurs volgen voor de desinfectie van uw auto, waarmee zij zorgen voor de meest optimale reiniging:
  • Uitrusting van onze monteurs met individuele bescherming
  • Voorbereiding van de auto; alle deuren open, luchtroosters sluiten en 10 minuten luchten
  • Reiniging en desinfectie van de binnenkant van uw voertuig in 17 stappen
  • Reiniging en desinfectie van de contactvlakken aan de buitenkant van uw auto
  •     Verwijdering en reiniging van de beschermingsmiddelen van de technici.
Onze eerste prioriteit is het beschermen van uw gezondheid en die van onze medewerkers door ons strikt te houden aan de voorschriften van het RIVM en de GGD.

Indien u een afspraak heeft, maar u vertoond symptomen als hoest of koorts, vragen wij u vriendelijk om uw afspraak uit te stellen tot na een medische controle. 

HAAL EN BRENG SERVICE

Voor een werkplaatsafspraak hoeft u bij PEUGEOT uw huis niet uit. Maak gebruik van de PEUGEOT haal en breng service. Uw auto kan dan bij u thuis worden opgehaald en wordt na afloop van de werkzaamheden weer teruggebracht.

Onze experts houden u op de hoogte van de werkzaamheden en als er aandachtspunten naar boven komen, zullen wij altijd eerst met u overleggen alvorens wij overgaan tot reparatie.

Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden door contact op te nemen met uw PEUGEOT Erkend Reparateur.


Mis het niet