Maximale prijs

Geavanceerd zoeken

Auto zoeken

Over ons

Sun Living Dealer

camper-sun-living
Dé leverancier van uw onbezorgde vakantie!

Met het frisse campermerk Sun Living bieden wij u een complete lijn recreatie voertuigen aan. Van de compacte en zeer innovatieve buscampers tot de half integraal modellen. Voor elke bestemming is een Sun Living te koop of te huur. Uniek in de markt is dat altijd (bij de semi integraal modellen) een hagelbestendiger dak en zijwanden worden toegepast. Het interieur is modern en zeer gebruiksvriendelijk. Dé ideale combinatie voor uw vakantie!

Sun Living is onderdeel van de Adria Mobil Group in Novo Mesto alwaar de productie volledig in eigen huis tot stand komt. Vakmanschap, kwaliteit en innovatie zijn al ruim 50 jaar de drijfveren die bijdragen aan de succesvolle verkopen in Europa. Mobiliteitscentrum Van der Werf is trots dit merk te vertegenwoordigen.

Naast verkoop en onderhoud van campers & caravans bieden wij ook campers in de verhuur aan. Er zijn verschillende modellen en indelingen beschikbaar, zodat u ook deze ultieme vorm van vrijheid zelf kunt ervaren. We verhuren onze campers “compleet”, meer hierover kunt u inzien onder het tabblad verhuur.

Uiteraard is een deel van het actuele Sun Living gamma bij Mobiliteitscentrum Van der Werf aanwezig. U bent van harte welkom!
Nieuws

Mis het niet