Peugeot Rent

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer op maat

Stel, het is tijd voor de APK. Of u besluit uw bestaande geluidsinstallatie te laten vervangen door een nieuwe met geïntegreerd navigatiesysteem. Of uw auto is gewoon toe aan een grote beurt. In al die gevallen brengt u uw auto naar een Peugeot Erkend Reparateur en heeft u waarschijnlijk voor korte tijd behoefte aan vervangend vervoer.

Peugeot heeft daar de oplossing voor. Want via Peugeot Rent kunt u elke gewenste Peugeot kiezen als vervangende auto. Of een auto nu comfortabel, stijlvol, puur praktisch of alles tegelijk moet zijn, vervoer op maat is waar het bij Peugeot Rent om draait. Kortom, u kiest de Peugeot die tijdelijk het beste bij u past.

Als u een personen- of een bedrijfsauto huurt via Peugeot Rent, gelden de standaardbepalingen van de BOVAG afdeling Verhuur. Voordat u in de Peugeot van uw keuze vertrekt, vragen wij u zich te legitimeren met een geldig rijbewijs. Alle tarieven van Peugeot Rent zijn inclusief verzekeringen en exclusief brandstof. Wanneer u als vervangend vervoer een automaat wilt rijden, dan zijn de meerkosten € 10,- per dag.

WA-casco verzekerd
De auto’s van Peugeot Rent zijn WA-casco verzekerd. Bovendien hoeft u voor de inzittendenverzekering niets extra te betalen. Er geldt een eigen risico per niet verhaalbaar schadegeval, vanaf € 150,- per gebeurtenis. Indien u korter dan één jaar in het bezit bent van uw rijbewijs, of nog geen 21 jaar oud bent, heeft u een verhoogd eigen risico, van € 300,- per niet verhaalbaar schadegeval.

Over de grens
Als u met uw gehuurde Peugeot over de grens gaat, moet u dit vooraf bij ons melden. Naast het originele kentekenbewijs ontvangt u dan ook de benodigde groene kaart. Deze heeft u nodig bij calamiteiten in het buitenland. Tevens adviseren wij u een goede reisverzekering af te sluiten, zodat u onbezorgd op vakantie kunt gaan.

Peugeot Rent