Acties

Peugeot Zomercheck

Peugeot zomercheck
PEUGEOT SERVICE is er voor u om uw auto altijd veilig de weg op te laten gaan.

Vanaf 1 juni zijn de maatregelen versoepeld en zullen we weer vaker de auto nodig hebben. Aangezien de afgelopen tijd de meeste auto’s minder hebben gereden of zelfs langdurig hebben stilgestaan, is het nu extra belangrijk om te controleren of uw auto klaar is om weer de weg op te gaan. Klaar voor de zomer(vakantie).

PEUGEOT ZOMERCHECK
Kom daarom nu langs voor de PEUGEOT ZOMERCHECK. Wij controleren uw auto op 29 cruciale punten, waaronder de punten die het meest beïnvloed kunnen worden door het langdurig stilstaan van uw auto, zoals de accu, remmen en vloeistoffen. De Zomercheck kost slechts €19,95 of gratis met de MyPEUGEOT Card en is inclusief het vullen van vloeistoffen tot 1 liter.

De monteur noteert de resultaten van de Zomercheck op een formulier of registreert de check van uw auto via een tablet. U ontvangt altijd een kopie of een print van het resultaat. Bent u benieuwd op welke punten de monteur uw auto controleert? Download hier de checklist.

Onze experts houden u op de hoogte van de werkzaamheden en zullen u altijd vrijblijvend informeren over noodzakelijke werkzaamheden. Wij zullen altijd eerst met u overleggen alvorens wij overgaan tot vervanging of reparatie. Dat is onze garantie.

ZOMERSE ACCESSOIRES
Wij willen dat uw zomer soepel verloopt. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van originele en huismerk onderdelen en zomerse accessoires die elke rit in uw Peugeot veiliger en aangenamer zullen maken. Zo kunt u gebruiken maken van 15% voordeel op originele dakdragers, dakkoffers en kofferbakmatten. Wees er snel bij, want de actie loopt tot en met 31 augustus!


*15% voordeel is geldig op de genoemde accessoires tot en met 31 augustus 2020.

Mis het niet