Peugeot Rent

Verhuur

Peugeot Rent - verhuur op maat
Het overkomt u vast wel eens. Dat u een auto nodig heeft die iets meer bagageruimte heeft dan uw eigen auto. Voor een verhuizing bijvoorbeeld. Of dat u net een paar extra zitplaatsen mist om een gezellig weekendje weg te gaan met de hele familie. Dan heeft u dus tijdelijk behoefte aan een andere auto. U kunt met die wens gewoon bij Peugeot terecht. Want bij Peugeot kunt u de nieuwste Peugeot-modellen huren of shortleasen.

Of een auto nu comfortabel, stijlvol, puur praktisch of alles tegelijk moet zijn, vervoer op maat is waar het bij Peugeot Rent om draait. Zo kunt u kiezen uit zowel personen- als bedrijfsauto's. Van de wendbare Peugeot 108 tot de robuuste Peugeot Boxer. Wilt u elektrisch rijden, dan is dat ook mogelijk. Bijvoorbeeld met de 100% elektrische Peugeot e-208 of e-2008 SUV. Natuurlijk kunt u in nauw overleg met onze Peugeot Rent Expert de voor u ideale tijdelijke vervoersoplossing samenstellen.

Standaardbepalingen BOVAG
Als u een personen-of een bedrijfsauto huurt via Peugeot Rent, gelden de standaardbepalingen van de BOVAG afdeling Verhuur. Voordat u in de Peugeot van uw keuze (voorzien van audioapparatuur) vertrekt, vragen wij u zich te legitimeren met een geldig rijbewijs en een geldig paspoort. Ook moet u vooraf een borg van € 250,- plus de verwachte huursom voldoen (met creditcard of contant*). Alle tarieven van Peugeot Rent zijn inclusief verzekeringen en exclusief brandstof. Wanneer u een automaat wilt huren, dan zijn de meerkosten € 10,-per dag.

De auto’s van Peugeot Rent zijn WA-casco verzekerd. Bovendien hoeft u voor de inzittenden verzekering niets extra te betalen. Er geldt een eigen risico per niet verhaalbaar schadegeval, van € 500,-per gebeurtenis. U kunt het eigen risico voor € 5,-per dag** verlagen. Bij personenauto’s naar € 150,-. Indien u korter dan één jaar in het bezit bent van uw rijbewijs, of nog geen 21 jaar oud bent, kunt u het verlagen naar € 300,-. Voor het huren van onze specials en bedrijfsauto's kunt u uw eigen risico verlagen naar € 250,-.

* geldt voor beperkt aantal modellen, informeer hiernaar. ** maximaal € 100,-per maand.

 
Over de grens
Als u met uw gehuurde Peugeot over de grens gaat, moet u dit vooraf bij ons melden. Naast het originele kentekenbewijs ontvangt u dan ook de benodigde groene kaart. Deze heeft u nodig bij calamiteiten in het buitenland. Tevens adviseren wij u een goede reisverzekering af te sluiten, zodat u onbezorgd op vakantie kunt gaan.

Peugeot Rent