Nieuws

Peugeot 508 RXH

Peugeot 508 RXH
Dieselhybride met bijzonder signatuur
Een dieselhybride in de topklasse die een nieuwe dimensie toevoegt aan het all-road rijden en het ultieme rijplezier biedt: de nieuwe Peugeot 508 RXH.

Met deze bijzondere auto breidt Peugeot het gamma uit naar boven en laat het merk zien welke visie zij heeft op auto's in de topklasse. De opvallende styling en de innovatieve HYbrid4-technologie zorgen voor een auto met ongekende prestaties die een rijplezier biedt dat verder gaat dan tot dusver in dit segment gebruikelijk was:
- 200 pk
- 4-wielaandrijving
- 100% elektrische aandrijving mogelijk
- CO2-uitstoot minder dan 109 g/km

De 508 Berline en SW die in het voorjaar van 2011 werden geïntroduceerd, worden alom erkend vanwege hun elegante en imponerende verschijning en hun rijke uitrusting. De 508 RXH breidt het gamma naar boven toe uit en neemt een voorsprong op het gebied van technologie en milieu.
De auto hoort duidelijk thuis in het all-road segment: uniek en geraffineerd, hoger en breder. Dankzij de LED dagrijverlichting in de vorm van drie verticale strepen aan beide zijden van de grille krijgt de 508 RXH een geheel eigen signatuur.
Om het exclusieve karakter van de auto te onderstrepen, krijgt het interieur een specifieke afwerking en bekleding. Ook de rijke standaarduitrusting past geheel bij een auto in dit topsegment. Keyless Entry & Start, elektrisch verstelbare voorstoelen, head-up display, glazen panoramadak, 18” lichtmetalen velgen, extra getinte en gelaagde zijruiten, intelligente parkeerhulp, Peugeot Connect Nav, enz. zorgen voor optimaal comfort voor alle inzittenden.
Voor de aandrijving van de auto is gekozen voor de 2.0 HDi HYbrid4, de eerste dieselhybride ter wereld. Dankzij deze innovatieve motorisering biedt de 508 RXH een ongekend rijplezier waarbij het milieu zo veel mogelijk wordt ontzien. Met een maximum vermogen van 147 kW (200 pk) 4 wielaandrijving en een maximum koppel van 450 Nm is de auto geschikt voor alle soorten gebruik, onder alle omstandigheden. Nieuw in dit segment is de mogelijkheid om 100% elektrisch te rijden, ideaal voor in de stad. Op die manier kan het gemiddelde verbruik beperkt worden tot minder dan 4,2 l/100 km en is de CO2-uitstoot daarmee minder dan 109 g/km.
Na de introductie van de 3008 HYbrid4 in het komend najaar, zal Peugeot haar innovatieve strategie op het gebied van rijeigenschappen en milieu voortzetten met de introductie van meer modellen met de HYbrid4-technologie.
De 508 RXH is nu te bestellen en een proefrit is mogelijk. Bel 030-2414243

Nieuws

 

www.nefkens-utrecht.nl

www.facebook.com/nefkensutrecht (Volg ons, wij kunnen jou niet volgen!)
www.twitter.com/peugeotnefkens (Doe actief mee met onze twitter vrienden)
www.pganederland.nl (Moederbedrijf in Nederland)

www.peugeotacties.nl (Uitvoorraad auto’s en interbet prijzen)