Zondag 13 maart extra geopend van 11:00 - 16:00 uur ivm de occasion actie van de "Netto Deal Dagen". Natuurlijk ben je van harte welkom voor een uitgebreide proefrit of advies voor private lease. Gewoon voor 14% bijtelling uit voorraad leverbaar de ongekend populaire Peugeot 308 (sw). meer info en acties op NEFKENS-MIDDEN.NL

Maximale prijs

Geavanceerd zoeken

Auto zoeken

Maak een werkplaatsafspraak

Maak een werkplaatsafspraak

Maak een werkplaatsafspraak
Jouw Peugeot is bij ons in goede handen. Onze monteurs kennen jouw Peugeot door en door en werken met gereedschap dat speciaal voor je auto is ontwikkeld. Je hebt de keuze uit Originele onderdelen, Circular Economy onderdelen of multi-brand Eurorepar onderdelen, speciaal ontwikkeld voor de Peugeot van 5 jaar en ouder. Wij voorzien je graag van advies en zoeken altijd naar de beste balans tussen prijs en prestatie.


Je kunt rekenen op een breed service pakket met vaste, scherpe all-in prijzen. Van een RDW-erkende APK controle, voorruit reparatie, airco service, veiligheidscheck, onderhoudsbeurt, bandenwissel, reparatiewerkzaamheden tot aan schadeherstel en meer! 


Je krijgt altijd vooraf inzicht in de kosten en eventuele, noodzakelijke extra werkzaamheden gaan altijd in overleg. Houd jouw Peugeot in topconditie met specialistisch onderhoud! 
Maak een werkplaatsafspraak

Mis het niet