Zondag 13 maart extra geopend van 11:00 - 16:00 uur ivm de occasion actie van de "Netto Deal Dagen". Natuurlijk ben je van harte welkom voor een uitgebreide proefrit of advies voor private lease. Gewoon voor 14% bijtelling uit voorraad leverbaar de ongekend populaire Peugeot 308 (sw). meer info en acties op NEFKENS-MIDDEN.NL

Peugeot Assistance Pechhulp

Peugeot Assistance Pechhulp
Autopech of een ongeval kan iedereen overkomen. Daarom is het goed om te weten dat de medewerkers van Peugeot Assistance Pechhulp voor je klaar staan. 

Peugeot Assistance stuurt zo snel mogelijk hulp naar je toe. Mocht je auto onverhoopt niet direct gerepareerd kunnen worden, dan wordt er altijd gezorgd voor een passende oplossing zodat je jouw reis kunt vervolgen.

Nederlandstalige helpdesk van Peugeot Assistance
De Nederlandstalige helpdesk van Peugeot Assistance is 24/7 beschikbaar om je in geval van pech te assisteren in geheel Europa.

Hulp inroepen voor Peugeot Assistance pechhulp?
In Nederland belt je +31(0)800 - 023 17 33 en vanuit het buitenland bereikbaar via nummer 0031 20 – 6545536.

Peugeot Assistance Pechhulp in Europa is standaard voor 2 jaar inbegrepen bij een door het officiële Peugeot-dealernetwerk nieuw geleverde Peugeot. Wil je na 2 jaar gebruik blijven maken van deze Pechhulpservice in Europa, dan kun je bij een onderhoudsbeurt Peugeot Assistance EUR-Premium afsluiten voor € 49,95 per jaar. Peugeot Assistance NL-Basis, geldig in Nederland, is standaard inbegrepen bij een onderhoudsbeurt .

MEER INFORMATIE