Zondag 13 maart extra geopend van 11:00 - 16:00 uur ivm de occasion actie van de "Netto Deal Dagen". Natuurlijk ben je van harte welkom voor een uitgebreide proefrit of advies voor private lease. Gewoon voor 14% bijtelling uit voorraad leverbaar de ongekend populaire Peugeot 308 (sw). meer info en acties op NEFKENS-MIDDEN.NL

Distributieriem

Distributieriem
Je hebt vast wel eens van de distributieriem gehoord. Maar wat ís een distributieriem? Wanneer moet de distributieriem vervangen worden?


Wat is een distributieriem?
De distributieriem is een getande riem in uw Peugeot die ervoor zorgt dat alle belangrijke draaiende onderdelen in de motor verbonden zijn. Het is een essentieel onderdeel dat continu in beweging is en daardoor aan slijtage onderhevig is. Als hij breekt, is de kans op motorische schade groot. Daarom adviseren we je om de distributieriem tussentijds te laten controleren en indien nodig te vervangen. Wij staan voor je klaar! 


Wanneer een distributieriem aan vervanging toe is, is erg afhankelijk van het type auto en motor. In het onderhoudsboekje vind je een indicatie voor jouw specifieke Peugeot. Maar je kunt uiteraard ook langskomen voor een check en advies.


Neem voor meer informatie contact met ons op, wij helpen je graag verder.
Maak een werkplaatsafspraak