Zondag 13 maart extra geopend van 11:00 - 16:00 uur ivm de occasion actie van de "Netto Deal Dagen". Natuurlijk ben je van harte welkom voor een uitgebreide proefrit of advies voor private lease. Gewoon voor 14% bijtelling uit voorraad leverbaar de ongekend populaire Peugeot 308 (sw). meer info en acties op NEFKENS-MIDDEN.NL
Acties

Peugeot Safety Check

PEUGEOT SAFETY CHECK

PEUGEOT SERVICE biedt de Safety Check. Dit is een uitgebreide controle op de meest vitale punten, waaronder de accu, remmen, verlichting, ruitenwissers en vloeistoffen.

 

INBEGREPEN BIJ MYPEUGEOT CARD
De Safety Check kost slechts €29,95. Ben je in het bezit van de MyPeugeot Card dan is deze check zelfs inbegrepen!

 

De Peugeot Safety Check is een uitstekend moment om de veiligheid van jouw Peugeot te laten controleren. We raden deze check aan als je veel op de weg zit voor bijvoorbeeld het werk of als je een lange auto-/vakantierit op de planning hebt staat. Onze experts zorgen dat je met een gerust gevoel de weg op gaat en dat voor een zeer scherpe prijs.

De resultaten van de Safety Check worden op een formulier geregistreerd. 

Mocht uit de check naar voren komen dat bepaalde onderdelen extra aandacht nodig hebben of vervangen moeten worden, dan wordt dit snel en voordelig verholpen. Dit gaat altijd in overleg met een heldere, scherpe prijsopgave vooraf.

Maak een werkplaatsafspraak