Zondag 13 maart extra geopend van 11:00 - 16:00 uur ivm de occasion actie van de "Netto Deal Dagen". Natuurlijk ben je van harte welkom voor een uitgebreide proefrit of advies voor private lease. Gewoon voor 14% bijtelling uit voorraad leverbaar de ongekend populaire Peugeot 308 (sw). meer info en acties op NEFKENS-MIDDEN.NL

Onderhoudsbeurt

Onderhoudsbeurt
Bij Peugeot begrijpen we dat u veel vragen kunt hebben met betrekking tot een onderhoudsbeurt.Is uw Peugeot toe aan onderhoud? Moeten er onderdelen vervangen worden? Wat houdt een onderhoudsbeurt precies in?


De Peugeot-onderhoudsbeurt is ontworpen om uw Peugeot in optimale conditie te houden en wordt uitgevoerd door monteurs die zijn opgeleid door Automobiles Peugeot. Wij werken met vaste tarieven, zodat u vooraf precies weet wat de onderhoudsbeurt gaat kosten. 

Geen verrassingen achteraf!

Een Peugeot-onderhoudsbeurt bestaat uit een basisbeurt die bij alle auto’s wordt uitgevoerd, waaronder een complete inspectie, het verversen van de motorolie en het vervangen van het oliefilter. 
Naast deze basisbeurt kunnen ook aanvullende werkzaamheden noodzakelijk zijn. Dit is afhankelijk van de leeftijd en kilometerstand van uw auto. Hierbij valt te denken aan het vervangen van het lucht- en interieurfilter, het vernieuwen van de bougies en het verversen van koel- en remvloeistof. 

Speciaal voor u hebben we een complete en overzichtelijke checklist samengesteld waarin duidelijk wordt aangegeven wat u van een onderhoudsbeurt kunt verwachten.

Neem voor meer informatie contact met ons op, wij helpen u graag verder.
Maak een werkplaatsafspraak