Zondag 13 maart extra geopend van 11:00 - 16:00 uur ivm de occasion actie van de "Netto Deal Dagen". Natuurlijk ben je van harte welkom voor een uitgebreide proefrit of advies voor private lease. Gewoon voor 14% bijtelling uit voorraad leverbaar de ongekend populaire Peugeot 308 (sw). meer info en acties op NEFKENS-MIDDEN.NL

Maximale prijs

Geavanceerd zoeken

Auto zoeken

Lease & Finance

Lease en Finance Welk product past bij u?
Met deze keuzehulp komt u er in enkele stappen achter welk financieel product het beste bij u past.

U zoekt een financieringsvorm met aflopend krediet.
Bij een aflopend krediet hebt u een vaste looptijd. Zo weet u van tevoren precies wanneer u de financiering hebt afbetaald. Tijdens de looptijd van een aflopend krediet blijft de effectieve rente op jaarbasis ongewijzigd. U kunt het gefinancierde bedrag in zijn geheel aflossen zonder restbetaling.
Of kiezen voor een restantbetaling aan het einde van de looptijd, waardoor u in relatief lage maandbedragen kunt aflossen.

U zoekt een financieringsvorm met doorlopend krediet.
Bij een doorlopend krediet ligt alleen het maandelijkse bedrag vast voor rente en aflossing. Het rentepercentage is variabel. U kunt opnemen en extra aflossen naar behoefte.

Financieringsprospectus
Duidelijkheid en zekerheid, daar staat Peugeot Finance voor. Graag vertellen wij u vooraf alles over financieren bij Peugeot Finance.

Contact
Lemelerbergweg 12, 1101 AJ Amsterdam
E-mail: peugeotfinance@mpsa.com
Nieuws

Mis het niet