Zondag 13 maart extra geopend van 11:00 - 16:00 uur ivm de occasion actie van de "Netto Deal Dagen". Natuurlijk ben je van harte welkom voor een uitgebreide proefrit of advies voor private lease. Gewoon voor 14% bijtelling uit voorraad leverbaar de ongekend populaire Peugeot 308 (sw). meer info en acties op NEFKENS-MIDDEN.NL
Airco Service

Airco service

Airco check

Om optimaal gebruik te maken van uw airco-installatie heeft Peugeot verschillende aircoservicepakketten ontwikkeld, met all-in adviesprijzen. Afhankelijk van de leeftijd en het gebruik van uw Peugeot is er altijd een pakket geschikt om uw airco in optimale conditie te brengen en te houden.

Of het nu zomer of winter is, met een airco-check voorkomt u en nare en ongezonde lucht in uw auto en voorkomt u onvoldoende koeling.

  • de temperatuur van de uitgeblazen lucht
  • de druk van het koudemiddel
  • de koppeling/aandrijfriem van de aircocompressor
  • de algemene staat van de leidingen
  • de staat van de condensor en ventilator


AIRCO REINIGING 1 
Intensieve fysieke reiniging van interieurfilterbehuizing en de omgeving.


AIRCO REINIGING 2
Grondige fysieke reiniging van de verdamper, interieurfilterbehuizing en de omgeving.


ADVIES VAN PEUGEOT, reinig ook de verdamper!
airco well® verwijdert vuil en micro-organismen die zich in de interieurfilteromgeving en op de verdamper vormen. Met airco well® worden de ziekteverwekkers met hoge druk weggespoeld en de besmette onderdelen grondig gereinigd. Vraag uw Erkend Reparateur naar de mogelijkheden.

Maak een werkplaatsafspraak