Zondag 13 maart extra geopend van 11:00 - 16:00 uur ivm de occasion actie van de "Netto Deal Dagen". Natuurlijk ben je van harte welkom voor een uitgebreide proefrit of advies voor private lease. Gewoon voor 14% bijtelling uit voorraad leverbaar de ongekend populaire Peugeot 308 (sw). meer info en acties op NEFKENS-MIDDEN.NL
Nieuws

Nieuwe Peugeot 408

Peugeot 408
PEUGEOT 408 WORDT EERSTVOLGENDE, NIEUWE MODEL VAN PEUGEOT

PEUGEOT introduceert binnenkort een nieuw model: de Peugeot 408. Het is een nieuw type PEUGEOT dat het karakteristieke lijnenspel van een SUV combineert met het dynamische, krachtige silhouet van een coupé.
 

Tijdens de ontwikkeling van de nieuwe Peugeot 408 lag de focus op een hoge mate van efficiëntie en het bieden van nieuwe rijervaringen voor bestuurders en inzittenden. Kenmerken die onder meer tot uiting komen in het design en de moderne technologie aan boord, waarmee de nieuwe Peugeot 408 zich richt op klanten die waarde hechten aan zowel uitstraling als rijplezier. Met de nieuwe Peugeot 408 voegt het merk met de leeuw een ongekende allure toe aan de PEUGEOT-familie.
 

De nieuwe Peugeot 408 wordt wereldwijd verkocht en maakt eind juni 2022 zijn opwachting.
Nieuws