Schade & Pech

UAS Schadeherstel

Peugeot Erkend Schadeherstel

 

Professioneel schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje en helaas kan het iedereen overkomen. Dan is het goed om te weten dat u altijd terecht kunt bij één van onze UAS Schadeherstelbedrijven. Deze Universele Auto Schadeherstelbedrijven zijn alle KZS gecertificeerd (KwaliteitsZorgsysteem Schadeherstelbedrijven / ISO), werken met de modernste apparatuur en verzorgen het totale traject van expertise, reparatie en spuiten tot financiële afwikkeling. Alle UAS bedrijven zijn FOCWA Eurogarantbedrijf en voldoen volledig aan de eisen van alle verzekerings- en leasemaatschappijen.

De UAS plaatwerkers en spuiters werken volgens de strengste richtlijnen van zowel overheid als autofabrikanten en werken met zoveel mogelijk originele onderdelen en carrosseriedelen.

Mocht u schade of ruitschade aan uw auto krijgen, dan wordt u bij de UAS Schadeherstelbedrijven snel en adequaat geholpen. Bij UAS staan kwaliteit, betrouwbaarheid én persoonlijke service voorop. De schade aan uw auto wordt perfect hersteld, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen en waar mogelijk kostenbesparende alternatieve reparatiemethoden. Verder is UAS Baarn FOCWA lid en geven we vanzelfsprekend 4 jaar garantie op de vervangen en/of gerepareerde (onder)delen en het arbeidsloon. Daarbij nemen wij u alle extra zorg uit handen met betrekking tot wegslepen, expertise en verzekering. Kortom, de UAS Schadeherstelbedrijven bieden zowel particulieren als bedrijven een perfecte oplossing bij alle schadegevallen.

Waar vindt u UAS Gooi:

Saturnusweg 10
3741 GW Baarn

T: (035) 541 40 40
F: (035) 542 34 13

gooi@uas-autoschade.nl

 

Nieuws