Over ons

Over ons

Autobedrijf Hylkema Sneek

Autobedrijf Hylkema, met vestigingen in Drachten, Heerenveen, Sneek en Emmeloord, is al meer dan 50 jaar het vertrouwde adres voor de aanschaf, het onderhoud en het schadeherstel van uw nieuwe of gebruikte Peugeot. Met onze jarenlange ervaring is uw Peugeot altijd in goede handen. 


Of het nu gaat om een nieuwe Peugeot, een occasion of een nieuwe bedrijfswagen, leasing of financiering, bij ons bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van een andere auto. Van de compacte en superzuinige Peugeot 107 tot en met een bedrijfsauto voor de zakelijke klanten, de Peugeot Partner, bij ons heeft u een ruime keuze uit alle modellen van Peugeot.


Onderhoud

Goed en regelmatig onderhoud is belangrijk voor uw auto. Bij ons kunt u terecht voor uw APK-keuring, de WinterKlaarControle of ander onderhoud aan uw Peugeot. Wij garanderen een vakkundige uitvoering van het onderhoud aan uw nieuwe of gebruikte auto en zorgen ervoor dat uw Peugeot in topconditie blijft.


Schadeherstel

Daarnaast hebben wij alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat uw Peugeot wordt gerepareerd volgens de fabrieksnormen. Dit wordt gedaan met gebruikmaking van originele onderdelen, zodat uw Peugeot blijft voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Bij schade aan uw Peugeot, kunt u direct contact opnemen met onze vestiging.

Over ons