Acties

Vakantie Check & Go

Vakantie Check & Go

Met de Vakantie Check & Go is jouw Peugeot helemaal klaar voor een zorgeloze rit naar je favoriete vakantiebestemming in binnen-of buitenland. Naast een uitgebreide controle, kan je namelijk rekenen op de mobiliteitsservice van Peugeot Assistance in Europa*. Niet alleen tijdens je vakantie, maar 12 maanden lang!

Tijdens de Vakantie Check & Go wordt je auto op de meest vitale punten gecontroleerd, waaronder de accu, remmen, verlichting, airconditioning en meer! Peugeot experts houden op een checklist bij of onderdelen in orde zijn of extra aandacht nodig hebben voor vertrek. Eventuele mankementen kunnen snel en vakkundig worden verholpen, uiteraard alleen met jouw toestemming. Je kan daarbij rekenen op een heldere en scherpe prijsopgave.

Blijkt uit de check dat jouw auto aan alle veiligheidseisen voldoet, dan wordt Peugeot Assistance met Europa-dekking voor je geactiveerd. Zo ben je 24/7 verzekerd van de beste hulp onderweg. Maak snel een afspraak bij een Peugeot Servicepunt in de buurt en ga goed voorbereid op vakantie.

Kleine prijs, grote gemoedsrust

Je betaalt slechts €79,95 voor de uitgebreide Vakantie Check & Go met Pechhulp in Europa. Heb je geen behoefte aan Pechhulp, maar wil je wel je auto laten controleren voor vertrek? Geen probleem, voor alleen de check betaal je €29,95.

Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor de voorwaarden.

Maak een werkplaatsafspraak

*Aanbieding geldig t/m 30 juni 2023.