Schade & Pech

Erkend Schade Herstel

Erkend Schade Herstel

Elke Peugeot voldoet aan de strengste veiligheidsnormen op het gebied van actieve en passieve veiligheid. De actieve veiligheidssystemen van uw Peugeot, waaronder een anti blokkeersysteem (ABS), helpen u een ongeval te voorkomen. Toch is een ongeluk helaas niet altijd te vermijden. Dan zorgen de passieve veiligheidssystemen, zoals airbags en gordels, ervoor dat uzelf en de inzittenden optimaal worden beschermd.

Heeft u schade aan uw Peugeot, neem dan direct contact op met een Peugeot Servicepunt. Samen met de Peugeot Erkend Schadehersteller hebben zij alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat uw Peugeot wordt gerepareerd volgens de fabrieksnormen. Natuurlijk met gebruik van originele onderdelen, zodat uw Peugeot blijft voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

Voordelen van Peugeot Erkend Schadeherstel

4 JAAR GARANTIE OP DE SCHADEREPARATIE
Na het herstellen van de schade ontvangt u het Peugeot Erkend Schadeherstel-garantiebewijs. U heeft daarmee recht op 4 jaar garantie op de schadeherstelactiviteiten.

KWALITATIEF HOOGWAARDIG SCHADEHERSTEL VOLGENS FABRIEKSNORMEN

De schade wordt vakkundig door specialisten van Peugeot hersteld. De Peugeot-specialisten werken met Peugeotgereedschappen en worden geschoold om volgens de Peugeot-normen de schade optimaal te herstellen. Hierdoor blijft de veiligheid van uw Peugeot gewaarborgd.

ORIGINELE ONDERDELEN

De schade wordt uitsluitend met gebruik van originele Peugeotonderdelen hersteld. Deze onderdelen zijn van hoge kwaliteit.

VERVANGEND VERVOER

Wanneer de schade aan uw auto wordt hersteld biedt Peugeot u gratis vervangend vervoer aan. Zo blijft u mobiel.

RESTWAARDE
Met Peugeot Erkend Schadeherstel wordt de schade vakkundig hersteld. Hierdoor blijft de restwaarde van uw Peugeot intact.

CONTRACTUELE GARANTIE BLIJFT VAN TOEPASSING

Uw nieuwe Peugeot wordt geleverd met 2 jaar contractuele garantie zonder kilometerbeperking. Wanneer u binnen de contractuele garantietermijn schade laat herstellen via Peugeot Erkend Schadeherstel, dan blijft de contractuele garantie onverminderd van kracht.

RECHTSTREEKSE AFHANDELING MET UW VERZEKERING
Peugeot zorgt voor een complete afhandeling en verzorgt de contacten met uw verzekering om de schade zo snel mogelijk te herstellen.

 

Nieuws