Nieuws

Blijf op de hoogte!

Sociale media 630x291

Wilt u regelmatig op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws over autobedrijf Hylkema en Peugeot? Volg ons via Twitter, Facebook, LinkedIn of Youtube of schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Twitter

Wie beschikt over een Twitter-account mist nooit het laatste nieuws over autobedrijf Hylkema en Peugeot. Via Twitter houden wij onze volgers op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen Peugeot en ons bedrijf. Ook onze aanbiedingen op de verschillende modellen van Peugeot en de vacatures die binnen autobedrijf Hylkema beschikbaar zijn worden via Twitter verspreid. Tevens gebruiken we Twitter om onze volgers van een aantal tips over hun Peugeot en over het gebruik en het onderhoud van hun Peugeot te voorzien.


Ook informeren wij onze klanten via onze Facebook pagina over de laatste ontwikkelingen binnen autobedrijf Hylkema en Peugeot. Daarnaast is er op onze Facebook pagina een speciale actiepagina ingericht waarop onze aanbiedingen op de diverse modellen van Peugeot te vinden zijn. Ook wordt het fotoalbum op onze Facebook pagina door ons voortdurend uitgebreid met foto's van de nieuwste modellen van Peugeot.

Word fan van onze Facebook pagina

LinkedIn 

Natuurlijk kunnen we ook niet ontbreken op LinkedIn. Op LinkedIn hebben wij een company page aangemaakt zodat onze klanten autobedrijf Hylkema ook op LinkedIn kunnen terugvinden. Ook alle medewerkers van autobedrijf Hylkema zijn op deze pagina te vinden. Daarnaast wordt onze company page ingezet om de vacatures binnen de verschillende vestigingen van autobedrijf Hylkema te verspreiden.

Bekijk ons profiel op LinkedIn

YouTube 

Ook op YouTube heeft autobedrijf Hylkema een eigen pagina. Dit kanaal geeft ons de mogelijkheid om onze klanten een kijkje te geven in de wereld van Peugeot. Alle commercials van Peugeot zijn op deze pagina te vinden en ook onze eigen commercials zijn op deze pagina opgenomen.

Bekijk onze pagina op YouTube

Nieuwsbrief 

U kunt ook op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen binnen Peugeot en autobedrijf Hylkema met onze digitale nieuwsbrief. In onze nieuwsbrief vindt u interessante informatie over de nieuwe modellen van Peugeot, onze aantrekkelijke acties en aanbiedingen en natuurlijk het allerlaatste nieuws over ons bedrijf.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Gebruikte auto's