Maximale prijs

Geavanceerd zoeken

Auto zoeken

Acties

Gratis bandencheck

Peugeot Bandencheck
Kom langs voor de gratis bandencheck
Ga met een gerust gevoel de weg op

Het is goed mogelijk dat uw Peugeot de laatste tijd vaker of langer heeft stilgestaan. Of heeft u juist veel kilometers achter de rug voor uw werk of vakantie? Hoe vaak u uw Peugeot de laatste tijd ook heeft gebruikt, bandenslijtage komt in alle vormen voor:
  •     Onjuiste bandenspanning
  •     Veelvuldig gebruik
  •     Ouderdom/ langdurig stilstaan
  •     Obstakels zoals een stoeprand
Eén ding is zeker: veiligheid boven alles! Daarom kunt u nu langskomen voor de GRATIS BANDENCHECK bij de Peugeot Erkend Reparateur. Dit biedt u zekerheid en veiligheid. En dat is wel zo’n prettig idee mocht u de auto weer vaker of bij slecht (herfst)weer nodig hebben.

EXTRA VOORDEEL OP NIEUWE BANDEN
Specialistische monteurs controleren de banden en zullen u adviseren of uw banden nog in orde zijn of toe zijn aan vervanging. Mochten de banden toe zijn aan vervanging, dan biedt uw Erkend Reparateur een uitgebreid assortiment aan banden.

Van premium tot budget, passend bij ieders budget én tijdelijk extra voordelig! U krijgt namelijk de 4de band kosteloos of de tweede band voor de helft van de prijs.

RIVM & GGD RICHTLIJNEN
Uw Peugeot Erkend Reparateur heeft alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om de gezondheid van haar klanten en personeel te beschermen en op die manier te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM & GGD.
  • Contactloos begroeten, afstand houden en het naleven van de hygiëneregels
  • Het extra reinigen van alle apparatuur en een verhoogde schoonmaakfrequentie
  • Gebruik van stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen bij onderhoud/reparatie aan uw auto
  •  Zieke medewerkers of medewerkers met klachten blijven thuis

PEUGEOT SAFETY CHECK
Voor nog meer zekerheid kunt u de kosteloze bandencheck eenvoudig uitbreiden met de Peugeot Safety Check. Voor slechts €19,95 wordt uw Peugeot uitvoerig gecontroleerd.

U ontvangt vervolgens een rapport met aanbevelingen en mochten er noodzakelijke werkzaamheden zijn, dan wordt dat altijd in overleg met u afgestemd. De Safety Check is voor MyPeugeot Card houders kosteloos!
Werkplaatsafspraak

Mis het niet