Over ons

Over ons

Peugeot 107 Haaima: een begrip in Friesland

Net zoals er over de Elfstedentocht, het fierljeppen, kaatsen of skûtsjesilen wordt gesproken… Zo wordt er ook over Haaima gesproken. Want Haaima, met vestigingen in Leeuwarden, Wirdum,  Franeker en Burgum, is een begrip. Daar wordt iedere klant op maat bediend. Prachtige personenauto’s, bestelwagens  Haaima lost elk mobiliteitsprobleem op.

Occasions en huur
Naast nieuwe auto’s verkoopt Haaima ook occasions, in veel gevallen voorzien van het zogenaamde ‘Leeuwekeur’. Een garantie voor kwaliteit. Elke auto is helemaal binnenstebuiten gekeerd voordat hij verkocht wordt. Haaima geeft op die auto’s dan ook een jaar garantie en een heel pakket aan voordelen. En wil men niet kopen? Dan kan men bij Haaima ook huren.

Werkplaats
Uiteraard beschikt Haaima ook over een eigen werkplaats. Daar worden alle voorkomende werkzaamheden verricht. De klant wordt van A tot Z geholpen. Of hij nu in een Peugeot rijdt, of op een karretje van vier wielen, dat maakt niets uit.

Instappers
Bezoek ook ons Instappersprogramma op www.instappers.nl. Een scherpe meeneemprijs, gegarandeerde km-stand, nieuwe apk, gespreide betaling, uw oude auto inruilen en NU INSTAPPEN EN WEGWEZEN! Dat zijn de kenmerken van een Haaima Instapper. Een auto die u nu koopt en gelijk mee neemt. Niet wachten op een aflevering, maar gelijk overschrijven op uw naam. Het nieuwe initiatief van Auto Haaima: Instappers 
Nieuws