Acties

Peugeot Winter Veiligheidscheck

Peugeot Winter Veiligheidscheck
De Peugeot Winter Veiligheidscheck* houdt in dat wij uw auto controleren op 29 cruciale punten, zodat u zorgeloos op reis kunt. De monteur noteert de resultaten van de check op een formulier of registreert de check van uw auto via een tablet. U ontvangt altijd een kopie of een print van het resultaat. Wilt u meer informatie over de 29 controlepunten? Download de checklist hier.

Tevens organiseert en deel van de Erkend Reparateurs op 2 of 9 november ook een Winter Veiligheidsdag, waarop de Winter Veiligheidscheck voor iedereen kosteloos is.
Klik hier om te zien wanneer de Winter Veiligheidsdag bij u in de buurt valt.

De Winter Veiligheidscheck kost €19,95, echter voor houders van de MyPeugeot Card is dit ingebrepen.

MEER INFORMATIE Peugeot Winter Veiligheidscheck


Maak vandaag nog een afspraak!
Werkplaatsafspraak

Deze actie is geldig van 11 november 2019 tot en met 28 februari 2020. Voor de Peugeot Winterveiligheidscheck dient u een afspraak te maken met uw Peugeot Erkend Reparateur (m.u.v. de Erkend Reparateurs met een Winter Veiligheidsdag op 2 of 11 november 2019). De Winterveiligheidscheck kost €19,95, maar is op vertoon van de MyPeugeot Card kosteloos. De persoonsgegevens die u verstrekt, worden door de Peugeot-organisatie uitsluitend voor eigen doeleinden verwerkt en niet aan derden verstrekt (registratie CBP 118004). Genoemde prijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BTW . *Deze 6 productaanbiedingen zijn geldig tot en met 31-12-2019.