Acties

Peugeot Winter Veiligheidscheck

Peugeot Winter Veiligheidscheck
Wij maken uw Peugeot winterklaar! 
Goed voorbereid de winter tegemoet

Uw Peugeot tussentijds preventief laten controleren is altijd verstandig, maar tijdens winterse omstandigheden raden wij u dat zeker aan. De veranderende weersomstandigheden zijn van invloed op uw auto, rijgedrag en wegconditie. De grip op de weg kan afnemen, de airco moet hard werken om condens van de voorruit te blazen, de ruitenwissers gaan de strijd aan met de harde regen en de accu krijgt het zwaarder zodra het kwik daalt. Wij helpen u veilig op weg te blijven met de Winter veiligheidscheck en onze overige diensten. Vertrouwd bij uw Peugeot dealer.

Winter veiligheidscheck
De Winter Veiligheidscheck wordt gratis aangeboden, hierbij wordt uw Peugeot uitvoerig gecontroleerd op punten die bij herfst-en winterweer cruciaal zijn voor uw veiligheid. Denk hierbij aan de accu, ruitenwisserbladen, ruitensproeiers, verlichting, remmen en mistlampen.

Mocht tijdens deze check duidelijk worden dat aanvullende werkzaamheden nodig zijn, dan ontvangt u vooraf een heldere prijsopgave en wachten wij op uw akkoord. Zo is uw Peugeot is in goede handen en u weet altijd waar u aan toe bent.

Maak vandaag nog een afspraak!
Werkplaatsafspraak

*Deze actie loopt tot en met 8 januari 2021.