Maximale prijs

Geavanceerd zoeken

Auto zoeken

Nieuws

Vacature gedreven verkoper

Onderhoud

Vacature bij autobedrijf Bastians!

 

Gedreven Autoverkoper

fulltime

 

Jouw taken:

Je adviseert en biedt deskundige hulp bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto voor de particuliere en zakelijke klanten. Je gaat actief op zoek naar commerciële kansen en weet deze te benutten. Je bent gedreven in het behalen van het succes waarbij je het belang van ons bedrijf, het merk Peugeot en de langdurende, stabiele,  relatie met klanten niet uit het oog verliest.

Je werkt binnen de vestigingen in Bergen op Zoom en Steenbergen.

Je zorgt er voor dat je productkennis steeds up-to-date is. Je kunt zakelijke klanten goed adviseren.

Je draagt bij aan de uitdagende en representatieve  inrichting van de showroom en werkt mee aan promotionele acties.

Je wordt verantwoordelijk voor het occasionbeleid.

 

Ons bedrijf:

Autobedrijf Bastians is de Peugeotdealer voor West Brabant en Zeeland. Deskundig advies en een langdurige relatie met onze klanten vormt de basis voor het commerciële succes. Wij werken iedere dag met veel inzet en plezier voor onze klanten en het merk Peugeot. Van onze nieuwe collega verwachten wij loyaliteit aan onze organisatie, de collega’s, de klanten en het merk Peugeot.

 

Jouw profiel:

Om deze uitdagende functie goed uit te kunnen voeren vragen wij ervaring en kennis in de automotive. Je hebt ervaring in een verkoopfunctie in deze branch. De zakelijke markt is jou niet vreemd. Je hebt een commerciële opleiding op tenminste MBO-4 niveau. Je bent woonachtig in ons verzorgingsgebied West-Brabant-Zeeland.

Wij vragen een autoverkoper die klantgerichtheid is, commercieel denkt en handelt,  initiatieven durft te nemen en denkt in termen van oplossingen voor de klanten, collega’s en organisatie.

Je bent in staat je werk efficiënt te organiseren, bezit een flinke dosis doorzettingsvermogen en blijft onder druk goed presteren. Je bent flexibel in werktijden (ook zaterdag) en je werk. Je past in een klein en gedreven team.

Ons aanbod:

Wij bieden je de mogelijkheid om binnen een kleinere organisatie jezelf te ontwikkelen. Daarbij bieden we je een prima salaris.

 

Interesse:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met PlusPion Personeelszaken en Advies, Peter Jacobs.

Je kunt je CV  en motivatie mailen naar vacature@pluspion.nl

Autobedrijf Bastians heeft er voor gekozen zich bij de werving en selectie van een autoverkoper te laten ondersteunen door PlusPion Personeelszaken en Advies. Direct contact met Autobedrijf Bastians of acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Nieuws