Home

Peugeot Avantage Winter weken

Peugeot Avantage Winter weken

Tijdens de Peugeot Avantage Winter weken profiteert u van veel elektrisch Private Lease voordeel. Bestel uw nieuwe Peugeot volledig online in onze veilige en vertrouwde omgeving. 

U hoeft er de deur niet voor uit. Wij zorgen ervoor dat de auto bij u thuis wordt afgeleverd volgens de geldende RIVM richtlijnen. Deze actie geldt op geselecteerde voorraadmodellen van de 100% elektrische Peugeot e-208 en e-2008 SUV, dus dat betekent ook nog eens snel rijden. Omdat wij een beperkt aantal auto's voor u hebben geregistreerd kunt u op deze specifieke modellen aanspraak maken op €2.000 overheidssubsidie. 
Dit betekent nog eens een extra voordeel van ruim €40 per maand.*


*Peugeot Private Lease is een product van PSA Finance en wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. Vermelde Private Lease-vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 60 maanden en 10.000 km per jaar, incl. btw. Eigen risico op basis van € 450 per niet-verhaalbare schade. De uitvoeringen kunnen afwijken van de getoonde afbeeldingen. Wijzigingen voorbehouden. Voor de actuele beschikbaarheid en voorwaarden kijkt u op www.privatelease.peugeot. nl . Actie geldig zolang de voorraad strekt en tot en met 21 februari 2021.

**Overheidssubsidie geldt op  auto's met kenteken en een maximale nieuwprijs van €45.000 en wordt over 48 maanden uitbetaald, dit betekent een voordeel van ruim €40 per maand gedurende 48 maanden. Dit bedrag is niet verwerkt in de prijzen vermeld op deze website. Voor meer info en voorwaarden zie hier. Actie geldt t/m 21-02-2021 en uitsluitend op geselecteerde voorraadmodellen, zo lang de voorraad strekt.