All in tarieven (onderhoud)

Peugeot Onderhoudssysteem

Peugeot Onderhoudssysteem Het Peugeot Onderhoudssysteem¹ is ontworpen om uw Peugeot in optimale conditie te houden. De basis van het Peugeot Onderhoudssysteem bestaat uit twee elementen:

• De jaarlijkse Peugeot Onderhoudsbeurt
• Periodieke vervangingen

¹ Het Peugeot Onderhoudssysteem zoals hier beschreven geldt voor nieuwe Peugeots geproduceerd voor 1 juli 2012. Berijders van na 1 juli 2012 geproduceerde Peugeots kunnen bij het Peugeot Servicepunt meer informatie verkrijgen over het voor hen geldende Onderhoudssysteem.

De jaarlijkse Peugeot Onderhoudsbeurt

De jaarlijkse onderhoudsbeurt houdt niet alleen het verversen van de motorolie in. Het is een complete inspectie van uw Peugeot waarbij een groot aantal controles plaatsvindt.

Op basis van deze controles kan het Peugeot Servicepunt u adviseren specifieke onderdelen te vervangen of te laten repareren om maximale veiligheid, kwaliteit en comfort te waarborgen.

Onze tarieven voor de Peugeot Onderhoudsbeurt:
- Jaarlijkse onderhoudsbeurt Peugeot 107/208 3 cilinder.     € 139,-
- 2 jaarlijkse onderhoudsbeurt overige Peugeots geproduceerd voor 1 juli 2012   € 192,50*

* Exclusief olietoeslag. De olietoeslag voor auto’s met een carterinhoud van meer dan 3.5 liter bedraagt € 9,50 voor half synthetische olie, € 21,50 voor vol synthetische olie en € 29,50 voor de Peugeot Boxer.

Periodieke vervangingen

Naast de jaarlijkse onderhoudsbeurt zijn er ook periodieke vervangingen nodig, afhankelijk van de leeftijd, de kilometerstand en het gebruik van uw Peugeot.

Zo zullen bijvoorbeeld de bougies, het luchtfilter, het interieurfilter en de koelvloeistof op periodieke basis vervangen moeten worden om uw Peugeot in optimale conditie te houden.

Deze periodieke vervangingen, waar ook all-in tarieven voor gelden, kunnen tegelijkertijd met de jaarlijkse onderhoudsbeurt worden uitgevoerd. Uw Peugeot Servicepunt informeert u dan voorafgaand aan de jaarlijkse Peugeot Onderhoudsbeurt over de uit te voeren periodieke vervangingen.
Nieuws

Mis het niet